Magor is een harmonieus mengsel van de assertieve smaak van Gorgonzola en de delicate van traditionele Mascarpone, en is een uniek product met een ongeëvenaarde smaak.
Gemaakt door Fromagerie Guilloteau in de uitlopers van de Franse Alpen, deze kaas wordt geproduceerd met behulp van een unieke ultrafiltratietechniek die eiwitten, vet en mineralen in de pasta vasthoudt.
In het hart van de Reggio Emilia Apennijnen produceren en verwerken de erkende boeren van het consortium met passie en trots de melk die het ritueel van het ontstaan van de BOB Parmigiano Reggiano in stand houdt.
De Momentum 75 biedt met melk van koeien uit Het Groene Hart en een rijping van maar liefst 75 weken in onze speciale rijpingskamer een onweerstaanbaar sterke & pittige smaak.
De Royal Blue is een 14 maanden gerijpte kaas die een intense smaakbeleving biedt. De grote kristallen zorgen voor een heerlijke crunch, perfect in balans met een subtiel zoetje. Een goede keuze voor de liefhebber van oude kaas met diepgang en finesse.
De Stompetoren Jong Belegen kaas is ongeveer twee maanden oud. Door de relatieve hoge luchtvochtigheid in het pakhuis blijft de kaas heerlijk zacht en smeuïg van
smaak en structuur.