-
Helderberg, de regio waar deze wijn gemaakt wordt, is het koelere gedeelte van Stellenbosch en daar wordt Syrah verbouwd die qua stijl meer lijkt op een noordelijke Rhône, dan op een nieuwe wereld Syrah/Shiraz. Met aroma's van zwart fruit en roze peper, en in de smaak een rijke structuur, past deze wijn perfect bij lamsvlees en wildgerechten. -
Kersenrood van kleur met behoud van violette tonen. De neus is complex en benadrukt zwart fruit en bloemige, Balsamico- en scrub-tonen. Het roept sterk de typischheid van het gebied op door zijn bloemige tonen levendige zuurgraad, het resultaat van de hoogte waarop deze oude wijngaarden zich bevinden tussen de bergen van het Castiliaanse plateau. -
Een strenge selectie van levers, afkomstig van dieren die zijn gefokt volgens het Europees handvest voor goede landbouwpraktijken en dierenwelzijn. Producten gemaakt van ganzen die een GMO-vrij dieet hebben gevolgd (<0,9%). Foie gras, uitsluitend bereid door de chef-koks van Maison Feyel. Een recept dat al twee eeuwen onveranderd is, waarbij de subtiele mix van 11 kruiden en specerijen de foie gras parfumeert.