Een uniek bier gemaakt volgens ‘méthode traditionelle’. Lichte amberkleur met witte volle schuimlaag. Aroma’s van fruit en granen die gepaard gaan met tonen van karamel en citrus. De smaak is mooi in balans.
Knisperend frisse wijn met elementen van citrus, appel en geel steenfruit. De smaak is zeer rijk aan mineralen, met een vriendelijk rond mondgevoel en een spannende afdronk.
De Côteaux du Layon Chaume 1er Cru komt van druiven die staan aangeplant op de steile en stenige hellingen van het riviertje de Layon, dat uitmondt in de Loire.
Intense wijn, fonkelend geel van kleur. In de geur veel rijp geel fruit, honing, iets hazelnoot, wat rokerig en een verfijnde houttoets. In de smaak fraaie romige tonen, toast, wat rijpe peer, wat perzik en iets caramel met verfijnde zachte zuren.
Calem Colheita Porto 2010 heeft een roodkleur met oranje tinten en een neus vol rijp fruit, gedroogde vruchten en lichte cacao tonen. In de mond harmonieus met zoete fruitsmaken, frisse zuurgraad en een lange, elegante afdronk.
Delice de Bourgogne of Brillat-Savarin Affine is een decadente triple-crème gourmetkaas met een fluweelzachte textuur, subtiele smaak en versterkte romige zuurheid dankzij crème fraîche.