Een zeer romige rood ader kaas uit de Haut-Savoie in de Franse Alpen waarvan de smaak zich in de mond opent en een verfijnde notensmaak achterlaat.
Reblochon AOP
€ 32,50
Een zeer romige roodaderkaas uit de Haut-Savoie in de Franse Alpen waarvan de smaak zich in de mond opent en een verfijnde notensmaak achterlaat. Het vochtige, gladde en soepele paté geeft een fris, helder aroma van de schimmel. De bekende kaas, dat wordt gemaakt van de dikke, rauwe, vollere melk van de tweede melking van Abondance, Montbéliard en Tarine koeien, rijpt minimaal 3 weken en wordt de eerste dagen om de dag gewassen met een zoutoplossing, waardoor het zijn zacht rode kleur krijgt.
Extra informatie
Ingredienten:rauwe koemelk, zuursel, zout, stremsel.
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.