Elio Perrone Bigaro Rosato

Elio Perrone Bigaro Rosato

10.95

De druiven vergisten in druktanks tot het gewenste alcohol 5% heeft bereikt (parzialmento fermentato). Vervolgens wordt de gisting gestopt door te koelen naar 0°C waarna een strenge filtratie plaatsvindt. Onder druk wordt de wijn gebotteld waardoor de wijn licht mousserend blijft in de fles.
De roze kleur wordt geleverd door de blauwe druif brachetto en levert ook de aroma’s van aardbeien en frambozen. De moscato druif levert de herkenbare muskaat en abrikoos aroma’s. De smaak is lieflijk, boeiend sappig en aangenaam zoet.

Artikelnummer: Elio-Perrone-Bigaro-Rosato

Beschrijving

De druiven vergisten in druktanks tot het gewenste alcohol 5% heeft bereikt (parzialmento fermentato). Vervolgens wordt de gisting gestopt door te koelen naar 0°C waarna een strenge filtratie plaatsvindt. Onder druk wordt de wijn gebotteld waardoor de wijn licht mousserend blijft in de fles. De roze kleur wordt geleverd door de blauwe druif brachetto en levert ook de aroma’s van aardbeien en frambozen. De moscato druif levert de herkenbare muskaat en abrikoos aroma’s. De smaak is lieflijk, boeiend sappig en aangenaam zoet.

Extra informatie

Brand

gastrovinovaneker

You've just added this product to the cart: