Categorieën

Wijnen / Rood / ZINIO JOVEN TEMPRANILLO

Jonge rode wijn. Fruitige geur van zwarte bessen, aalbessen en wat pruimen, ook een beetje droppig en een pepertje. De smaak is vol en ook wel stevig maar vooral heerlijk fruitig. De afdronk is uitstekend.

De Zinio wijnen worden geproduceerd door Bodegas Patrocinio, een coöperatieve wijnbedrijf, opgericht in 1986 door 170 zelfstandige druiventelers en bezit een wijngaardareaal van 525 ha. De bodega is gevestigd in de plaats Uruñuela gelegen in het wijngebied Rioja Alta.

Met gebruik van zeer geavanceerde middelen zoals GIS en FOSS worden gegevens in kaart gebracht over de status van de wijngaarden zoals leeftijd stokken, groeimethoden, aanvang snoei- en oogstijd en wordt de kwaliteit van de druiven bewaakt door het meten van 35 parameters zoals Ph-waarde, totale zuurgraad, en polyfenolen. Met deze database heeft de wijnmaker informatie beschikbaar waarop per wijngaard de juiste beslissingen genomen kunnen worden om de beste kwaliteit druiven te oogsten.

Informatie:
Naam
: Zinio Joven Tempranillo
Regio
: Rioja
Druifsoort
: Tempranillo
Producent
: Bodegas Patrocinio
Kleur
: rood
Land
: Spanje
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per Fles:
€ 7,95
Aantal: Bestellen

Standaard levertijd

1 tot 2 dagen

Relevante producten
Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.